FI

  UNELMADUUNI AUSTRALIASSA   

Unelmaduuni Australiassa -ohjelmassa neljä kaupunkilaisnuorta lähtee reppureissulle toiselle puolelle maailmaa haaveenaan seikkailu suurkaupungin sykkeessä ja leppoisa duuni auringossa. Ikävä kyllä todellisuus on aivan toista, sillä perillä odottaa lannantuoksuinen työpaikka peräkylien farmeilla.

Räväkkä ateisti ja panseksuaali Iida (18v) päätyy töihin ääriuskovaiselle karjatilalle, jonka omistajien tiukat näkemykset homoseksuaalisuudesta nostattavat pian kuumia tunteita. Cheerleader ja bilekuningatar Linda (22v) kohtaa valtaisalla kanafarmilla tehotuotannon raadollisuuden ja tämä saa herkän tytön romahtamaan henkisesti. Kuopiolaistyttö Ninja (19v) matkaa ensi kertaa suurkaupunkiin ja haaveilee romanssista, mutta löytää itsensä lapioimasta lantaa syrjäiseltä hevostilalta. Ainoastaan lyhytpinnainen Riikka (24v) nappaa heti unelmaduunin, mutta onko ruoho kuitenkin vihreämpää aidan toisella puolella?

 

Kauden aikana selviää, että unelmaduunin etsiminen käy työstä, mutta onneksi raskaan raatamisen lisäksi on tarjolla myös raskaita huveja. Kosteat viikonloput suurkaupungin sykkeessä sisältävät eeppistä juhlimista sekä romanttisia kohtaamisia.  Suurin käänne koetaan kuitenkin koronaviruksen rantautuessa Australiaan. Miten tytöt selviävät pandemian kourissa kaukana kotoa?

Unelmaduuni Australiassa koko kausi nyt C Moressa

Aito Media

Helsinki
Hämeentie 157, 4. krs,
00560 Helsinki

Finland

 

Tampere

Technopolis
Kalevantie 2
33100 Tampere

Finland

© 2020 Aito Media Group & cAPS LOCK HELSINKI