FI

   TANKKAUSTARINAT   

Tankkaustarinat-realitysarja kertoo ABC-liikennemyymälöiden asiakkaista, joilla kaikilla on oma tarinansa kerrottavanaan. Maailma kehäkolmosen ulkopuolella on värikäs ja täynnä omalle intohimolleen omistautuneita ihmisiä, jotka pääsevät vihdoin ääneen. Kiinnostavimpien hahmojen mukana matkaamme myös liikennemyymälöiden lähiympäristöön.

 

Kevään ja kesän 2019 aikana Vaajakosken, Porin ja Lohjan ABC-liikennemyymälöissä kuvatun sarjan myötä pääsemme kurkistamaan myös henkilökunnan arkeen, johon mahtuu hajonneita tiskikoneita, pizzauunin pesua ja kadonneita unileluja sekä tietysti ihania asiakkaita, pieniä kepposia ja paljon naurua. 

Porin asemalla meitä palvelevat omintakeisella murteellaan Janina, Turo, Eveliina ja Anni-Leena, Vaajakoskella kahvia keittelevät keskisuomalaisella letkeydellä Susanna, Erika, Sofia ja Pasi ja Lohjalla tapaamme Arin, Empun, Ronin, Miisan ja Jennin. Lisäksi asemalla tavataan tietysti iso joukko sympaattisia kanta-asiakkaita, jotka kokoontuvat päivittäin kupposen äärelle puimaan päivän tärkeitä aiheita.

Tervetuloa tankkaustarinoiden ihmeellisen tavalliseen maailmaan!

 

Maanataista torstaihin klo: 20.30 Nelosella ja Ruudussa.

Aito Media

Helsinki
Hämeentie 157, 4. krs,
00560 Helsinki

Finland

 

Tampere

Technopolis
Kalevantie 2
33100 Tampere

Finland

© 2020 Aito Media Group & cAPS LOCK HELSINKI