FI

Suomen huutokauppakeisari Epsanjassa

  SUOMEN HUUTOKAUPPAKEISARI EPSANJASSA  

Tulevalla kaudella Aki ja Heli perustavat huutokaupan Espanjan aurinkorannikolle.

 

Onnistuvatko he luomaan kukoistavan liiketoiminnan myös Fuengirolaan? Mitä aarteita he löytävät espanjalaisista kodeista, koiratarhalta, ilmailumuseosta tai treenikämpältä? Kuinka paljon aloituspannusta huudetaan Espanjan auringon alla? Millaisella summalla Kirkankin iltanuotiolla soittelema kitara tai Manu-pelipaita nimmareilla vaihtaa omistajaa?

 

Huutokauppa turistirannalla ei ole pelkkää auringonpaistetta. Helteiden jälkeen saapuvat syysmyrskyt, jotka saavat huutokauppapaikan tulvimaan. Fanituotelaatikko seilaa laineilla iloisen näköisenä, mutta purjehtivatko asiakkaat paikalle, jos lattialla on kymmenen senttiä vettä?

 

Myös remontti-Markku rantautuu Espanjaan auttamaan Palsanmäkiä. Mitä tapahtuu Markun radiohaastattelussa? Millainen on Sir Markku -drinkki? Kuinka monella eurolla Markku myydään huutokaupassa ja mitä silloin tuunataan? Kuinka Markku selviää reissustaan Espanjan syrjäiselle vuoristoseudulle?

 

Suomen huutokauppakeisarin espanjalainen kausi yllättää ostopaikoillaan ja tavaroillaan, mutta myös uudet ja persoonalliset myyjät tuovat kaudelle oman aurinkoisen mausteensa. Uno, dos, tres! Olette myyty!

Suomen huutokauppakeisari Epsanjassa esitettiin Nelosella keväällä 2019.

Kaikki jaksot katsottavissa Ruudussa.