FI

  SUOMEN HUUTOKAUPPAKEISARI  

Aki ja Heli Palsanmäki pyörittävät Akin suvussa jo 25 vuotta ollutta huutokauppaa Hirvaskankaalla Jyväskylän pohjoispuolella. Suomen huutokauppakeisari -sarjassa seurataan huutokaupan arkea sekä kiinnostavien tavaroiden matkaa myyjiltä huutokaupan kautta uusille omistajille. Palsamäkien neuvokkaana apurina toimii Hirvaskankaan oma MacGyver Markku Saukko, jonka Design by Markku -tuotteet ovat jo oma käsitteensä.

 

Uudella 13. kaudella Aki matkaa ilmakitaralla Alabamaan, Markku hakkaa Sega Saturnilla Doomia ja Heli tuunaa Akin kännykän päälle “suojakuoret” kuumaliimalla. Ja, kiitos kysymästä, myös hermo on pinnassa. 

 

Ohjelmassa Aki ja Heli ostavat mielenkiintoisia esineitä myös julkisuuden henkilöiltä. Julkisuuden henkilöistä tällä kaudella mukana ovat muun muassa Miska Haakana, Wallu Valpio, Lacu Lahtinen, Markus Salo, Henry Saari ja Meiju Suvas, jotka pääsevät vääntämään hinnasta Palsanmäkien kanssa.

Suomen huutokauppakeisari on yksi Suomen suosituimmista tv-sarjoista ja se tavoittaa viikossa parhaimmillaan yli miljoona katsojaa. Hirvaskankaan huutokaupasta on myös tullut ohjelman myötä suosittu turistikohde.

Suomen huutokauppakeisari tiistaisin klo 20 Nelosella ja Ruudussa​​