FI

 SUOMALAINEN MENESTYSRESEPTI 

Suomalainen menestysresepti on huippukokki ja ruoka-alan monitoimimies Jyrki Sukulan luotsaama ohjelma, jossa tehdään suomalaista ruokavallankumousta ja etsitään nimensä mukaisesti seuraavaa menestyjää elintarvikebisnekseen. Ohjelmassa seurataan kuutta innovatiivista yrittäjää tai pientä yritystä heidän kehittäessä tuotetta ja kilpaillessa voitosta. 

 

Satojen hakemusten joukosta valittiin 30 semifinalistia, joista vain kuusi lunastaa paikkansa jatkoon. Jokainen finalisti saa 15 000 euroa sekä kuusi kuukautta aikaa hioa ja kehittää tuotettaan, yhdessä tuomareiden, S-ryhmän ja muiden asiantuntijoiden kanssa. Viikoittain kilpailijat saavat tehtäviä, joiden suoriutumisen arvovaltainen tuomaristo pisteyttää.

Suomalainen menestysresepti -ohjelman kymmenessä jaksossa sukelletaan ruoka- ja tuotekehityksen maailmaan. Viikkokohtaisten tehtävien parissa päästään seuraamaan tuotteen prosessia konseptista makujen metsästykseen, aina kuluttajatutkimukseen ja riskianalyysiin saakka.

 

Sukulan lisäksi kilpailijoita sparraa kovatasoinen ruoan, markkinoinnin ja kaupan alan ammattilaisista koostuva tuomaristo; radioääni ja ruokakirjailija Anni Hautala, Foodwestin tutkimusjohtaja Suvi Luoma, Finlaysonin Jukka Kurttila sekä johtaja Ilkka Alarotu S-ryhmästä. Lopussa arvovaltainen tuomaristo valitsema voittajan ja tuote lunastaa paikkansa S-ryhmän kauppojen hyllyiltä.

 

Suomalainen menestysresepti -ohjelma on tuotettu yhteistyössä S-ryhmän kanssa.

Suomalainen menestysresepti 2020 koko kausi katsottavissa Ruudussa

Aito Media

Helsinki
Hämeentie 157, 4. krs,
00560 Helsinki

Finland

 

Tampere

Technopolis
Kalevantie 2
33100 Tampere

Finland

© 2020 Aito Media Group & cAPS LOCK HELSINKI