FI

 SUOMALAINEN MENESTYSRESEPTI 

Suomalainen menestysresepti on huippukokki ja ruoka-alan monitoimimies Jyrki Sukulan luotsaama ohjelma, jossa tehdään suomalaista ruokavallankumousta ja etsitään nimensä mukaisesti seuraavaa menestyjää elintarvikebisnekseen. Ohjelman voittaja saa kehittämänsä tuotteen S-ryhmän ruokakauppojen hyllyille ja näin koko Suomen maisteltavaksi.

 

Ohjelmaan haki mukaan yli sata ruokainnovaattoria, joista vajaat 30 valittiin semifinaaliin. Vain kuusi heistä lunasti paikkansa jatkossa ja pääsi kehittämään tuotettaan yhdessä S-ryhmän ja muiden asiantuntijoiden kanssa. Jokainen finalisti sai 15 000 euroa tuotteensa kehittämiseen, mutta lopussa vain yksi voi voittaa. 

 

Ohjelmassa seurataan, miten finalistien matka kohti kaupan hyllyä etenee. Valmistuuko tuote ajoissa? Onko sitä mahdollista tuottaa tarpeeksi iso määrä? Entä millainen on tuotteen tarina? Onko sen pakkaus riittävän houkutteleva, jotta tuote tarttuu kuluttajan matkaan? Ja se kaikkein tärkein: millaista palautetta maku saa lahjomattomilta kuluttajilta?

 

Finalistien matkaa tuomaroi ja tukee Sukulan rinnalla S-ryhmän vähittäiskaupan kaupallinen johtaja Ilkka Alarotu, Finlaysonin Jukka Kurttila, Foodwestin tutkimusjohtaja Suvi Luoma, sekä PR Foodsin toimitusjohtaja ja sijoittaja Indrek Kasela. Lisäksi kilpailijoita sparraavat vierailevat asiantuntijat. 

 

Ohjelmassa sukelletaan ruoka- ja tuotekehityksen maailmaan ja nähdään, miten ideasta tulee valmis tuote. Elokuussa selviää, mikä tuote voittaa paikan kaupan hyllyllä  ja kuluttajien ostoskoreissa.

Suomalainen menestysresepti kaikki jaksot katsottavissa nyt Dplayssä.

Aito Media

Helsinki
Hämeentie 157, 4. krs,
00560 Helsinki

Finland

 

Tampere

Technopolis
Kalevantie 2
33100 Tampere

Finland

© 2019 Aito Media Group & cAPS LOCK HELSINKI