FI

sinkut_paljaana_kausi1_promo_ryhmäkuva_

  SINKUT PALJAANA  

Sosiaalinen media luo kaikille paineita näyttää hyvältä ja täydelliseltä. Huoliteltu ulkonäkö tuo itsevarmuutta, mutta vahva meikki ja täydellisen harkittu ulkomuoto voi myös olla suojakuori, joka tekee toisen ihmisen aidosta kohtaamisesta vaikeaa.


Sinkut paljaana -ohjelman päätähtinä nähdään kuusi upeaa sinkkunaista, joiden ura ja elämä perustuu näyttävälle ulkonäölle. Ohjelmassa DJ ja realitytähti Amanda Harkimo, Miss Helsinki Kelly Kalonji, TikTok-kaunotar nmakaisa alias Kaisa Nieminen, kauneusalan vaikuttaja Johanna "Pinksu" Marjomaa, bloggaaja Saara Kemiläinen sekä Temptation Island -sinkku Isabell Jansson poistavat meikit ja kampaukset sekä vaihtavat tarkkaan valitun asunsa pelkistettyyn mekkoon ja suuntaavat sokkotreffeille neljän partneriehdokkaan kanssa. Meikittömien deittien jälkeen naiset valitsevat yhden ehdokkaista jatkoon, sekä päättävät menevätkö toisille treffeille meikillä vai ilman. Ohjelman juontaa Yle Kioskin videotoimittaja Emma Karasjoki.

Sinkkunaisten kannustaessa toisiaan, keskustelu polveilee naurun ja kilistelyjen saattelemana myös vaikeisiin aiheisin; ulkonäköpaineisiin, omiin epävarmuuksiin ja lopulta ihmisen perustarpeeseen, tulla kohdatuksi ja hyväksytyksi sellaisena kuin on. Meikin ja kampauksen poistaminen saa tunteet pintaan, kun sinkut katsovat itseään peilistä suoraan silmiin - paljaana.

Sinkut paljaana kaikki jaksot nyt katsottavissa Yle Areenassa ja Yle TV2:ssa 27.1. alkaen.