top of page

Suomen huutokauppakeisari - uusi kausi alkaa tänään

Rempseän maalaissarjan 13. kaudella Aki matkaa ilmakitaralla Alabamaan, Markku hakkaa Sega Saturnilla Doomia ja Heli tuunaa Akin kännykän päälle “suojakuoret” kuumaliimalla. Ja, kiitos kysymästä, myös hermo on pinnassa.


Jokainen on samalla viivalla joutuessaan keisarilliseen käsittelyyn. Muun muassa Lacu Lahtinen, Wallu Valpio, Miska Haakana, Henry Saari ja Meiju Suvas ovat avanneet varastonsa ja pääsevät vääntämään hinnasta Palsanmäkien kanssa.


Sir Markku tuunaa kotona ja puutarhassa, mutta erityisesti tuunauspisteellä! Miten onnistuu kännykänkuorien valmistaminen sahanpurusta ja Eri Keeperistä? Ei mitenkään. Moni muu asia kuitenkin onnistuu: pullopiilo-linnunpönttö, kahvikone sekä uppopaistetut suklaapatukat.

Onneksi Hirvaskankaan MacKaivurilla on ystäviä, jotka ovat aina valmiina auttamaan, kuten Etupenkin-Erkki ja moottorisahamestari Timo Hyppönen.


Huutokaupassa saa jännittää monipuolisen tavaran paukutusta maailmalle ja kuunnella vitsejä – välillä jopa korvat punaisena. Ronskista meiningistä huolimatta lämminhenkisen tunnelman takaavat rakkaat ystävät sekä aina uusi ja iloinen yleisö! Tervetuloa Hirvaskankaalle!


Suomen huutokauppakeisari tiistaisin klo 20 Nelosella ja Ruudussa

Tulevan viikon jakso katsottavissa ennakkon Ruutu+ -palvelun puolelta.

News / Ajankohtaista

bottom of page