top of page

Hauskat kotivideot by Roni Back - uudistettu ohjelma alkaa tänään


Jotain uutta ja jotain vanhaa on luvassa, kun Hauskat kotivideot palaavat ilostuttamaan katsojia. Uudistuneen ohjelman juontaa itsekin useamman kotivideon aikoinaan kuvannut tubettaja Roni Back! Roni tiimeineen on poiminut meille uskomattoman määrän hulvattomia videoita, joiden vaikutus nauruhermoon on taattu.

Hauskat kotivideot by Roni Back -ohjelmassa Roni laittaa myös itsensä likoon ja testaa joitain juuri nähtyjä videoita. Ronin tuotantotiimi myös haastaa Ronin hauskoihin tehtäviin hänen katsoessa videoita. Kroppaa laitetaan likoon niin videoissa kun studiossakin, tai siis oikeastaan Ronin olohuoneessa. Ronin lisäksi jokaisessa jaksossa vierailee myös Ronin läheinen ystävä, Pete Pränkkönen, joka tutustuttaa katsojat pränk-videoihin.

Hauskat kotivideot by Roni Back tänään klo 19 Nelosella

News / Ajankohtaista

bottom of page