top of page

Olet mitä syöt ja Pippa Laukka palaa ruutuihin


Olet mitä syöt -ohjelman uudella kaudella nähdään yksitoista erilaista elämäntaparemonttia. Luvassa on taas huikeita tuloksia, kun julkisuudesta tutut henkilöt edistävät terveyttään hyvinvointilääkäri Pippa Laukan johdolla. Miten saadaan pitkäaikainen ylipaino kuriin? Entä miten terveellistää syömistään, kun taustalla kummittelee syömishäiriö? Ohjelmassa mukana Henna Kalinainen, Juno, Riitta Väisänen, Lalli Savolainen, Rea Tallgren, Tuomas Rajala, Enni Koistinen, Kalle Palander, Jippu, Sakari “Sakke” Pietilä ja Sanna Kiiski. Kyyneliä ja hikeä vuodatetaan, kun osallistujat käyvät läpi elämäntapamuutoksen vaativan henkisen ja fyysisen työn.

Olet mitä syöt torstaisin alkaa tänään MTV3 -kanavalla, mtv-palvelussa ja C Moressa

News / Ajankohtaista

bottom of page