Uusi sarja Unelmaduuni Australiassa - koko kausi julki tänään


Unelmaduuni Australiassa -ohjelmassa neljä kaupunkilaisnuorta; Iida (18v), Linda (22v), Ninja (19v) ja Riikka (24v), lähtevät reppureissulle toiselle puolelle maailmaa haaveenaan seikkailu suurkaupungin sykkeessä ja leppoisa duuni auringossa. Ikävä kyllä todellisuus on aivan toista, sillä perillä odottaa lannantuoksuinen työpaikka peräkylien farmeilla. Millainen kulttuurishokki seuraa tyttöjen tajutessa, että edessä on kuukausien mittainen työleiri myrkkyhämähäkkien ja punaniskojen armoilla?

Kosteat viikonloput suurkaupungissa sisältävät eeppistä juhlimista sekä romanttisia kohtaamisia, ja tuovat farmielämään vastapainoa. Ohjelman suurin käänne koetaan koronaviruksen rantautuessa Australiaan. Miten tytöt selviävät pandemian kourissa kaukana kotoa?

Unelmaduuni Australiassa koko kausi katsottavissa nyt C Moressa

News / Ajankohtaista

Aito Media

Helsinki
Hämeentie 157, 4. krs,
00560 Helsinki

Finland

 

Tampere

Technopolis
Kalevantie 2
33100 Tampere

Finland

© 2020 Aito Media Group & cAPS LOCK HELSINKI