top of page

Uusi sarja Unelmaduuni Australiassa - koko kausi julki tänään


Unelmaduuni Australiassa -ohjelmassa neljä kaupunkilaisnuorta; Iida (18v), Linda (22v), Ninja (19v) ja Riikka (24v), lähtevät reppureissulle toiselle puolelle maailmaa haaveenaan seikkailu suurkaupungin sykkeessä ja leppoisa duuni auringossa. Ikävä kyllä todellisuus on aivan toista, sillä perillä odottaa lannantuoksuinen työpaikka peräkylien farmeilla. Millainen kulttuurishokki seuraa tyttöjen tajutessa, että edessä on kuukausien mittainen työleiri myrkkyhämähäkkien ja punaniskojen armoilla?

Kosteat viikonloput suurkaupungissa sisältävät eeppistä juhlimista sekä romanttisia kohtaamisia, ja tuovat farmielämään vastapainoa. Ohjelman suurin käänne koetaan koronaviruksen rantautuessa Australiaan. Miten tytöt selviävät pandemian kourissa kaukana kotoa?

Unelmaduuni Australiassa koko kausi katsottavissa nyt C Moressa

News / Ajankohtaista

bottom of page