Lisää löylyä, Hjallis ja Jethro - uutuusohjelma alkaa tänään


Lisää Löylyä, Hjallis ja Jethro on viihteellinen keskusteluohjelma, jota houstaavat ystävykset Hjallis Harkimo ja Jethro Rostedt. Kaksikolla on ollut tapana saunoa yhdessä joka viikko, mutta nyt Hjalliksen kotisaunan lauteille kutsutaan muitakin.

Jokaisessa jaksossa superpari kokkaa ja järjestää kesäistä tekemistä kahdelle julkisuudesta tunnetulle tähtivieraalle, ja kysyy juuri ne kysymykset joihin olet aina halunnut saada vastauksen. Mitä oikein tapahtui kohujen ja lööppien myrskynsilmään joutuneille Katri Kulmunille, Dannylle, Tiina Jylhälle tai Toni Niemiselle?

Lisää löylyä, Hjallis ja Jethro keskiviikkoisin klo 20 Nelosella ja Ruudussa

News / Ajankohtaista

Aito Media

Helsinki
Hämeentie 157, 4. krs,
00560 Helsinki

Finland

 

Tampere

Technopolis
Kalevantie 2
33100 Tampere

Finland

© 2020 Aito Media Group & cAPS LOCK HELSINKI