top of page

Jutta Tuomaala operatiiviseksi johtajaksi Aito Mediaan


Aito Media Oy on nimittänyt Jutta Tuomaalan operatiiviseksi johtajaksi. Hän tulee vastaamaan yrityksen vakituisesta henkilöstöstä ja tuotannoista. Tuomaala aloittaa uudessa roolissa 1.9.2020.

Siirto tapahtuu osana muutosta, kun talousjohtaja ja varatoimitusjohtaja Anniina Johansson siirtyy vaiheittain työskentelemään oman yrityksensä pariin. Tuomaala on toiminut Aito Mediassa vastaavana tuottaja 10 vuoden ajan ja on vastannut lukuisista katsojamenestyksistä kuten Poliisit, Olet mitä Syöt ja Kadonnut: Joulupukki.

”Olemme tosi iloisia, että saamme Jutan vastaamaan yrityksen henkilöstöstä ja tuotantoportfoliosta. Jutta on ratkaisukeskeinen ja lämmin johtaja, joka pystyy kehittämään tekemistämme eteenpäin. Jutta tulee myös tärkeäksi osaksi uusien ohjelmien kehittämistä ja myyntiä”, sanoo yhtiön toimitusjohtaja Ilkka Hynninen.

”Tartun innoissani mahdollisuuteen siirtyä uuteen työrooliin Aito Mediassa. Haluan kehittää yritystämme edelleen eteenpäin yhdessä henkilöstömme kanssa.”, sanoo Jutta Tuomaala.

News / Ajankohtaista

bottom of page