top of page

Suomalainen menestysresepti - uusi kausi alkaa tänään!


Suomalainen Menestysresepti -ohjelman toisella tuotantokaudella tehdään jälleen suomalaista ruokavallankumousta. Huippukokki ja ruoka-alan monitoimimies Jyrki Sukulan luotsaamassa ohjelmassa seurataan kuutta innovatiivista elintarvikeyrittäjää, joiden tuotteista hiotaan timanttia.

Satojen hakemuksien joukosta karsituista semifinalisteista tuomaristo valitsee finalistit, jotka selviävät ohjelman toisessa jaksossa. Kymmenen jakson aikana sukelletaan ruoka- ja tuotekehityksen maailmaan ja kilpailijakuusikko kohtaa toinen toistaan haastavampia tehtäviä jalostaessaan ideaansa valmiiksi tuotteeksi ja kilpaillessaan voitosta. Voittajatuotteelle on luvassa paikka S-ryhmän kauppojen hyllyiltä.

Jyrki Sukulan lisäksi kilpailijoita sparraa kovatasoinen ruoan, markkinoinnin ja kaupan alan ammattilaisista koostuva tuomaristo. Radioääni ja ruokakirjailija Anni Hautala, Foodwestin tutkimusjohtaja Suvi Luoma, Finlaysonin Jukka Kurttila sekä johtaja Ilkka Alarotu S-ryhmästä.

Finaalilähetys nähdään elokuussa.

Suomalainen menestysresepti kesämaanantaisin klo 20 Nelosella ja Ruudussa

News / Ajankohtaista

bottom of page