Toisenlaiset teiniäidit - uusi kausi alkaa tänään


Toisenlaiset teiniäidit -sarjassa seurataan kahdentoista nuoren äidin elämää keskellä suurta elämänmuutosta. Sarjan toisella tuotantokaudella nähdään entistä värikkäämpi kirjo naisia, joiden koskettaviin ja inspiroiviin tarinoihin päästään tutustumaan. Mukana on esikoistaan odottavia teinejä, ja myös kaksi 26-vuotiasta naista, jotka molemmat odottavat jo seitsemättä lastaan. Odotusajan seuraamisen lisäksi uusi kausi sukeltaa syvemmälle äitien tarinoihin, ja pinnan alta paljastuu rankkojakin asioita ja elettyä elämää. Nämä tarinat ovat täynnä rakkautta, herkkiä hetkiä, voimaantumista ja oivalluksia.

Sarjan toisella tuotantokaudella teiniäitejä sparraamassa nähdään tuttuun tapaan ohjelman juontaja Sami Kuronen, yhdessä psykologi Leea Mattilan kanssa.

Toisenlaiset teiniäidit alkaa tänään Ruutu+ -palvelussa

News / Ajankohtaista

Aito Media

Helsinki
Hämeentie 157, 4. krs,
00560 Helsinki

Finland

 

Tampere

Technopolis
Kalevantie 2
33100 Tampere

Finland

© 2020 Aito Media Group & cAPS LOCK HELSINKI