top of page

Melkein totta kilpailee Rockie Awards -palkinnosta


Melkein totta -draamasarja on ehdolla Rockie-palkinnon saajaksi parhaana ei-englanninkielisenä komediasarjana, arvostetussa tv-alan Banff World Media -tapahtumassa. Melkein totta on Heli Sutelan, Hannele Laurin ja Emilia Sinisalon tähdittämä draamakomedia teatteri arjesta, joka esitettiin Ylellä keväällä 2019.

Jo 40 vuoden ajan järjestettyyn Banff World Media -festivaaliin osallistuu vuosittain yli 45 maata ja kilpailua seurataan maailmanlaajuisesti. Tänä vuonna Suomesta ehdokkaiksi ylsi kolme ohjelmaa, jotka kilpailevat voitosta kukin omassa kategoriassaan. Vallitsevan tilanteen vuoksi festivaalia ei järjestetä, mutta palkinnot jaetaan etänä.

Rockie-palkinnot jaetaan suorassa nettilähetyksessä 15. kesäkuuta.

News / Ajankohtaista

bottom of page