top of page

Uusi kausi au paireja Uudessa-Seelannissa


Huippusuositun Au pairit -sarjan uudella seitsemännellä kaudella loikataan toiselle puolelle maapalloa, luonnonkauniiseen Uuteen-Seelantiin. Matkaan lähtevät Ada, Jussi, Emel ja Sini, sydämet avoinna seikkailuille. Neljän nuoren ja tuoreen au pairin lisäksi mukaan hyppää Au pairit Miamissa -kaudelta tuttu räväkkä ja mielipiteitä herättävä Jane.

Aucklandissa viisikkoa odottavat hyvin erilaiset perheet, joista osalla vaatimustaso on korkea. Asiat kärjistyvät isäntäperheissä sekä au pairien välillä, eikä tunnemyrskyiltä voida välttyä. Draamaa, välienselvittelyä, koti-ikävää, raastavia kaukosuhteita ja orastavia romansseja on jälleen tiedossa, bilettämistä unohtamatta. Kaudella nähdään myös toimintaa sekä vaarallisia tilanteita yhden päähenkilöistä joutuessa auto-onnettomuuteen isäntäperheen autolla.

Au pairit -sarja keräsi viime kaudella heti ensimmäisten viikkojen aikana käsittämättömät yli 1,7 miljoonaa katselua. Ensimmäinen kausi Hollantiin myydystä sarjasta esitettiin alkuvuodesta keräten mainiot katsojaluvut NPO3-kanavalla.

Au pairit Uudessa-Seelannissa kaikki jaksot julkaistaan 20. toukokuuta alkaen Yle Areenassa ja kaksi jaksoa päivässä peräkkäisinä päivinä Yle TV2:lla

News / Ajankohtaista

bottom of page