top of page

Ei Haukku haavaa tee - uusi komediasarja julkaistiin tänään


Ei Haukku haavaa tee kertoo viisihenkisestä Pitkästen perheestä, johon kuuluu äiti Maria (Pirjo Heikkilä), isä Toni (Jarkko Lahti) sekä lapset Jenni, Janne ja Sofia. Maria tuo kotiin kadulta löytämänsä kulkukoiran. Toni ja lapset rakastuvat koiraan, nimeävät sen Haukuksi ja päättävät pitää sen. Pian Marialle selviää, että hänen juuri kuollut anoppinsa, Anna (Hannele Lauri), on palannut takaisin Haukun ruumiissa.

Anoppi-miniä suhde saa uutta potkua inkarnaation myötä, eikä kommelluksilta voida välttyä. Miten Annalle käy viettiensä vietävissä olevan uroskoiran ruumiissa ja saako Maria pidettyä päänsä kasassa, anopin työntäessä kuononsa joka asiaan? Oppivatko miniä ja anoppi tulemaan toimeen ja mitä kaikkea se molemmilta vaatiikaan.

Haudan takaa kurkottavan koiramaisen koko perheen komediasarjan pääkäsikirjoitus on Suomessa asuvan moskovalaisen Elena Tarashchanskayan käsialaa. Helsingissä talvella 2019 kuvatun kahdeksanosaisen sarjan ohjasivat Lauri Nurkse ja Olli Ilpo Salonen. Ei Haukku haavaa tee nyt katsottavissa Elisa Viihteen Aitio-palvelussa

News / Ajankohtaista

bottom of page