Ei Haukku haavaa tee - uusi komediasarja julkaistiin tänään

 

Ei Haukku haavaa tee kertoo viisihenkisestä Pitkästen perheestä, johon kuuluu äiti Maria (Pirjo Heikkilä), isä Toni (Jarkko Lahti) sekä lapset Jenni, Janne ja Sofia. Maria tuo kotiin kadulta löytämänsä kulkukoiran. Toni ja lapset rakastuvat koiraan, nimeävät sen Haukuksi ja päättävät pitää sen. Pian Marialle selviää, että hänen juuri kuollut anoppinsa, Anna (Hannele Lauri), on palannut takaisin Haukun ruumiissa.


Anoppi-miniä suhde saa uutta potkua inkarnaation myötä, eikä kommelluksilta voida välttyä. Miten Annalle käy viettiensä vietävissä olevan uroskoiran ruumiissa ja saako Maria pidettyä päänsä kasassa, anopin työntäessä kuononsa joka asiaan? Oppivatko miniä ja anoppi tulemaan toimeen ja mitä kaikkea se molemmilta vaatiikaan.

 

Haudan takaa kurkottavan koiramaisen koko perheen komediasarjan pääkäsikirjoitus on Suomessa asuvan moskovalaisen Elena Tarashchanskayan käsialaa. Helsingissä talvella 2019 kuvatun kahdeksanosaisen sarjan ohjasivat Lauri Nurkse ja Olli Ilpo Salonen.

Ei Haukku haavaa tee nyt katsottavissa Elisa Viihteen Aitio-palvelussa

 

Please reload

News / Ajankohtaista

Please reload

Please reload

Aito Media

Helsinki
Hämeentie 157, 4. krs,
00560 Helsinki

Finland

 

Tampere

Technopolis
Kalevantie 2
33100 Tampere

Finland

© 2020 Aito Media Group & cAPS LOCK HELSINKI