top of page

Au pairit Uudessa-Seelannissa - tässä ovat uudet au pairit!


Au pairit -sarjan uudella seitsemännellä kaudella suunnataan luonnonkauniiseen Uuteen-Seelantiin. Matkaan lähtevät neljä uutta nuorta; Ada, Emel, Jussi ja Sini. Lisäksi mukaan hyppää Au pairit Miamilla -kaudelta entuudestaan tuttu Jane.

 

“Tinder tulille!”

Espoossa asuva 19-vuotias Ada Hiltunen on kasvanut suuressa mormoniperheessä ja jäänyt siksi omien sanojensa mukaan paitsi asioista, joita useimmat nuoret kokeilevat. Mormoneilta kun on kielletty esimerkiksi kiroilu, esiaviollinen seksi, alkoholi, tupakka, kahvi, tee ja paljastava pukeutuminen. Adalla on ristiriitaiset tunteet uskonnon suhteen, ja hän toivookin ulkomailla vietetyn ajan tuovan lisää itsenäisyyttä ja selkeyttä tulevaisuuteen. Vaikka Adalla on lastenhoidosta kokemusta nuorempien sisarustensa kautta, hän ei ole koskaan joutunut tekemään kotitöitä. Ada lähtee reissuun sydän avoinna romanttisillekin seikkailuille.

Aucklandissa Adaa odottaa nelihenkinen Mannin perhe: äiti Brooke, isä Dylan,1,5-vuotias Toby ja 4,5-vuotias Tenzin. Kotona työskentelevä Brooke myöntää avoimesti, että hänen vaatimustasonsa kotitöiden suhteen on korkea, ja hän toivookin au pairilta oma-aloitteisuutta. Onnistuuko Ada täyttämään vaativan perheenäidin odotukset?

”Mul on aika lyhyt pinna”

18-vuotias vantaalainen Emel Geçgel opiskelee matkailualaa ja on asunut omillaan jo pari vuotta. Puoliksi turkkilainen nuori nainen kuvailee itseään temperamenttiseksi ja itsenäiseksi, mutta herkkyyttäkin Emelistä löytyy. Häntä on kiusattu tumman ulkonäön vuoksi alakoulusta lähtien, ja se on jättänyt arpensa. Emeliä jää kaipaamaan Suomeen poikaystävä Viki.

Emelin host-perheeseen kuuluvat viimeisillään raskaana oleva äiti Emily, isä Anthony sekä 3-vuotias Buddy, 5-vuotias Molly ja Rio-koira. Miten omiin rutiineihinsa tottunut Emel pärjää perheessä, jossa häntä odotetaan 12-sivuisen aikataulun kanssa?

”Irti oravanpyörästä”

Jyväskyläläinen 20-vuotias Jussi Sokkanen työskentelee huoltoasemalla ja haluaisi tehdä jotain repäisevää ennen farmaseuttiopintojen aloittamista. Lapsuudenkodissaan vielä asuva Jussi luonnehtii itseään hajamieliseksi, ja myös vanhempia huolettaa se, miten tämä suoriutuu kotitöistä. Suomeen häntä jää perheen lisäksi kaipaamaan tyttöystävä Edith.

Uudessa-Seelannissa Jussin ottaa vastaan viisihenkinen Cheethamin perhe. Opettajapariskunta Clare ja Neil asuvat Aucklandissa lastensa Henryn (10 v), Oliverin (8 v), ja Emilian (4 v) kanssa. He ottavat uuden tulokkaan vastaan avosylin. Mutta miten lastenhoidossa kokematon Jussi pärjää kolmen viikarin kanssa, varsinkin kun yksi sairastaa diabetesta?

"Olen absolutisti ja kotihiiri"

20-vuotias kittiläläinen Sini Karvonen on asunut koko ikänsä kahdestaan äitinsä kanssa. Pienillä tuloilla elävässä perheessä ei ole ollut varaa matkustella, joten Sinille reissu maailman toiselle laidalle on uusi ja jännittävä. Luokanopettajan ammatista haaveileva Sini ei käytä lainkaan alkoholia, ja häntä huolettaa hieman se, vaativatko muut au pairit häntä väkisin kanssaan viihteelle.

Sinkkuna viihtyvällä Sinillä ei ole juurikaan kokemusta miehistä, mutta Uudessa-Seelannissa hänet ottaa vastaan kahden isän ja kahden adoptoidun pojan nelihenkinen perhe. Peter ja Wilbyn Mitchell sekä pojat Miguel (10 v) ja Bo (11 v) ovat alun perin kotoisin Etelä-Afrikasta, mutta ovat asuneet Aucklandissa kahdeksan vuotta. Miten kotihiireksi itseään kuvaileva ja uusia asioita jännittävä Sini solahtaa viinien maistelua harrastavan, tiukkaa kuria pitävän miesparin arkeen?

”En ole enää se sama ’Taco Bellin Jane’. Musta on tullut aikuinen!”

Au pairit Miamissa -kaudelta tuttu, nykyään 25-vuotias räiskyvä persoona Jane tekee paluun Au paireihin. Monissa liemissä keitetty ja Pohjanmaalta kotoisin oleva nainen työskenteli ennen au pairien uusimmalle kaudelle lähtemistä Aurinkorannikolla matkaoppaana. Jane on viime vuosina tehnyt myös lukuisia esiintymistöitä niin mainoksissa kuin päivittäissarjoissakin.

Aucklandissa Janen tervetulleeksi toivottaa nelihenkinen perhe, johon kuuluvat Dannielle Turner ja David Hardy sekä heidän poikansa Ben (12 v) ja Zavier (9 v). Miten Jane pärjää poikien vauhdissa mukana?

Au pairit Uudessa-Seelannissa 20.5. alkaen Yle Areenassa ja Yle TV2:ssa.

News / Ajankohtaista

bottom of page