top of page

Pitkäperjantai Kaikki kotona liven parissa - artisteina Samuli Edelmann, Petra ja Rajaton


Kaikki kotona live tarjoaa juhlapyhän merkeissä tunnelmallista livemusiikkia suomalaisten pääsiäisen viettoon. Suorassa lähetyksessä esiintymässä karismaattinen Samuli Edelmann, 90-luvun ikonisen Tiktak-yhtyeen keulahahmona tunnettu ja soolouralle ampaissut Petra, sekä kansainvälistä uraa niittänyt a cappella-lauluyhtye Rajaton. Ohjelman juontaa Mikko Kuustonen.

Samuli Edelmannin illan ohjelmisto koostuu Vaiheet-albumien materiaaleista ja virsistä. Lisäksi nähdään soittajien ja artistien kollektiivi, jossa mukana myös artistit Heikki Salo sekä illan isäntä Mikko Kuustonen. Taustalla soittamassa Okke Komulainen, Kalle Ruusukallio, Sami Ruusukallio, Juha Torvinen ja Aku Syrjä.

Kaikki kotona live -lähetyksen aikana kuullaan jälleen tuttujen suomalaisten terveiset kotikaranteeneista. Terveisiä lähettävät muun muassa yksityisyrittäjä Kalle Palander, näyttelijä Sanna Stellan, laulaja-lauluntekijä Ilta, näyttelijä Kari Ketonen, tubettaja Paqpa, elokuvaohjaaja ja käsikirjoittaja Saara Cantell, hyvinvointiyrittäjä Jutta Larm ja designjohtaja Juha Larm, sekä pop-duo Eino ja Aapeli. Osallistu mukaan ohjelmaan ja kerro miten teidän kotona vietetään pääsiäistä poikkeusolosuhteissa. Ilmoittaudu osoitteessa: kaikkikotona@aitomedia.fi.

Lähetä pääsiäisterveisesi tai kuvasi studioon hästägeillä #kaikkikotonalive #yleolohuone Twitterissä, Instagramissa tai Facebookissa. Ohjelman tuottaa Aito Media ja Akun Tehdas. Yle Olohuone: Kaikki kotona livelähetys huomenna klo 19-21 Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa.

News / Ajankohtaista

bottom of page