top of page

Kaikki kotona livessä esiintymässä Kaija Koo, Jukka Poika ja Gasellit


Huomenna Kaikki kotona live tuo jälleen huikean kattauksen parasta livemusiikkia suoraan kotisohville. Lavalla nähdään suomalaiset suosikkiartistit Kaija Koo, Jukka Poika ja Gasellit. Yli miljoona katsojaa tavoittaneet livelähetykset muistuttavat musiikin ja tarinoiden jakamisen voimasta sekä vetovoimasta, joka tuo eristyksissä olevat ihmiset yhteen. Ohjelman juontaa Mikko Kuustonen.

“Musiikki on voimaa. Musiikki kannattaa aina. Välitetään toisistamme ja nostetaan perjantaina fiilikset kattoon! Kaikki supervoimat nyt peliin.” julistaa Kaija Koo.

Suomiräpin nuoret virtuoosit ja uusi julkaisematon biisi suorassa lähetyksessä

Ohjelmassa tähtiartistit esittävät uutta ja julkaisematonta materiaalia. Gasellien uusi kappale “Kutsu” kuullaan ensiesityksenä huomisessa livelähetyksessä. “Jännittävää julkaista pitkästä aikaa uutta musiikkia ja mennä vielä esittämään sitä suoraan lähetykseen.” toteaa Gasellit.

Kaikki kotona live -lähetysten aikana päästään kurkistamaan tuttujen suomalaisten koteihin ja näemme miten koti-illan viettäminen sujuu ja miten siitä tehdä mukavaa. Ohjelmassa nähdään: aina sanavalmis Juha Vuorinen, ilmiömäiset Kellot soi -sarjastakin tutut näyttelijät Laura Malmivaara ja Minttu Mustakallio, viihteen monitoiminainen Niina Lahtinen, juontajapari Eero Ettala ja Tuija Pehkonen, tubettaja Tuure Boelius, kirjailija Sofi Oksanen, sekä monet muut!

Tänä perjantaina katsojapaneeleissa tavataan ihmisiä eri ikäluokista - lapsia, teinejä ja senioreita. Pohdimme mikä on hauskinta, oudointa ja haastavinta mitä poikkeusaikoina tulee kotona tehtyä.Osallistu mukaan keskusteluun ja ilmoittaudu osoitteessa: kaikkikotona@aitomedia.fi Lähetä myös kuvaterveisesi studioon hästägeillä #kaikkikotonalive #yleolohuone Twitterissä, Instagramissa tai Facebookissa. Ohjelman tuottaa Aito Media ja Akun Tehdas. Yle Olohuone: Kaikki kotona livelähetys huomenna klo 19-21 Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa

News / Ajankohtaista

bottom of page