Ainutlaatuisia tarinoita rajattomasta rakkaudesta

Yksin ja rahatta Alaskasta Antarktikselle matkaava nuori nainen kohtasi miehen, joka päätti kertaheitolla jättää koko entisen elämänsä taakseen. Teineinä rakastuneiden suhde on kestänyt läpi elämän lukuisista karikoista huolimatta. Vaihto-oppilasvuodesta alkanut romanssi uhkasi kaatua lapsettomuuteen. Rakkaus kestää kaiken, mutta millaisia lisävaikeuksia aiheuttaa se, että rakastavaiset ovat kotoisin eri maailmoista?

 

Diandra Floresin juontamassa Rakkaustarinoita Chile -sarjassa kerrotaan kolme riipaisevan kaunista rakkaustarinaa chileläisten ja suomalaisten välillä. Jaksot huipentuvat tunteikkaisiin musiikkiesityksiin.

Rakkaustarinoita Chile 30.3.2020 alkaen Ruudussa ja 2.4.2020 alkaen Livillä

 

 

 

Please reload

News / Ajankohtaista

Please reload

Please reload

Aito Media

Helsinki
Hämeentie 157, 4. krs,
00560 Helsinki

Finland

 

Tampere

Technopolis
Kalevantie 2
33100 Tampere

Finland

© 2020 Aito Media Group & cAPS LOCK HELSINKI