top of page

Tänä viikonloppuna tulee Kaikki kotona live - tähtiartistit julki!


Viikonloppuna huimat 1,3 miljoonaa suomalaista tavoittanut Kaikki kotona live tuo jälleen kaartin tähtiartisteja ja parasta livemusiikkia suoraan suomalaisten olohuoneisiin. Tulevana viikonloppuna lavalle nousevat muun muassa Ellinoora, Maustetytöt, Maija Vilkkumaa, Pate Mustajärvi, sekä Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani.

Kaikki kotona live -lähetysten aikana päästään kurkistamaan tuttujen suomalaisten koteihin ja näemme miten koti-illan viettäminen sujuu ja miten siitä tehdä mukavaa. Ohjelmassa nähdään Lenni-Kalle Taipale, Meeri Koutaniemi ja Sami Yaffa, Anna Perho, Seela Sella ja Jari Tervo, sekä monet muut.

Tällä viikolla keskustelemme etänä hoidettavista ihmissuhteista ja tulevaisuudesta koronan jälkeen. Myös koti-illanviettäjät voivat osallistua mukaan keskusteluun.

Ilmoittaudu jo nyt osoitteessa: kaikkikotona@aitomedia.fi.

Lähetä myös kuvaterveisesi studioon hästägeillä #yleolohuone #kaikkikotonalive Twitterissä, Instagramissa tai Facebookissa.

Yle Olohuone: Kaikki kotona live perjantaina 27.3. klo 19-21 ja lauantaina 28.3. klo 21-23 Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa

News / Ajankohtaista

bottom of page