top of page

Kaikki kotona alkaa tänään, tule mukaan!

Kaikki kotona live kokoaa kaikki yhteen - tule tekemään ohjelmaa jo tänä iltana!

Aito Media tuottaa yhdessä Akun Tehtaan kanssa Ylelle ohjelmasarjan, jossa jaetaan tarinoita, elämyksiä ja kokemuksia jokaiseen koti-iltaan.

Aito Media tuottaa yhdessä Akun Tehtaan kanssa Ylelle ohjelmasarjan, jossa jaetaan tarinoita, elämyksiä ja kokemuksia jokaiseen koti-iltaan.

Yle Olohuone: Kaikki kotona live tuo kotiisi tulevana viikonloppuna musiikkia Suomen eturivin artisteilta ja yhtyeiltä, jotka esiintyvät perjantai- ja lauantai-iltoina suorissa lähetyksissä. Mukana ensimmäisenä viikonloppuna ovat Vesala, Anssi Kela, Elastinen ja Pyhimys.

Illan aikana ollaan yhteyksissä myös tuttujen ja tuntemattomien suomalaisten kotisohville ja kurkistetaan miten koti-illan viettäminen sujuu. Viikonloppuna ohjelmassa mukana ovat muun muassa Roni Bäck, Ville Haapasalo, Pirjo Heikkilä, Mikko Leppilampi ja Pippa Laukka.

Kaikki kotona live haastaa koko Suomen koti-illanviettäjät osallistumaan illan kulkuun ja jakamaan hauskimmat vinkkinsä siitä miten aika sujuu maailmaan parhaassa paikassa eli kotona!

“Olemme ilahtuneita, että pääsemme tekemään ainutlaatuista ja merkityksellistä ohjelmaa tänä poikkeuksellisena aikana. Tässä tehdään Aito Median historian nopein tuotannon ylöspano - ideasta ruutuun alle viikossa. ISO KIITOS kaikille esiintyjille, Aito Median, Akun Tehtaan ja YLEn väelle innostuneesta ponnistuksesta!”, sanoo tuottaja Ilkka Hynninen.

Ohjelman juontaa Mikko Kuustonen.

”YLE toteuttaa viisaalla tavalla tehtäväänsä ja muistuttaa, että selviämme paremmin yhdessä. Musiikilla ja tarinoiden jakamisella on valtava voima ja siksi tässä on ilo olla mukana!”, sanoo Mikko Kuustonen.

Ensimmäisenä iltana esiintyvä Anssi Kela sanoo:

”Vaikeina aikoina tarvitaan myös niitä juttuja, jotka vievät ajatukset hetkeksi pois oudoksi muuttuneesta arjesta. Kun meidät eristetään toisistamme, niin olemme itse asiassa enemmän yhdessä kuin koskaan.”

”Nyt kun suunnilleen kaikki on peruttu, myös Vesala-yhtyeen kiertue, otimme ilolla vastaan pyynnön tulla telkkuun koko meidän ryhmän kanssa soittamaan. Ihana idea tässä tilanteessa! Voidaan ainakin kokoontua yleisön kanssa edes sillä tavalla. Musasta voi saada hetkeksi muuta ajateltavaa kuin virukset. Vietetään kiva lauantai-ilta yhdessä, siispä!”, sanoo Paula Vesala.

Ensimmäinen suora lähetys nähdään tänään klo 19 alkaen, esiintyjinä Anssi Kela ja Elastinen. Lauantaina esiintymässä Vesala ja Pyhimys.

Yle Olohuone: Kaikki kotona live perjantaisin 20.3. ja 27.3. klo 19-21 ja lauantaisin 21.3. ja 28.3. klo 21-23 Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa.

Tule yleisöksi illan Yle Olohuone: Kaikki kotona live -ohjelmaan!

Yle Olohuone: Kaikki kotona live haastaa nyt koko Suomen koti-illanviettäjät osallistumaan mukaan ohjelmaan:

* Miten sinun päiväsi sujuu näinä erikoisina aikoina maailman parhaassa paikassa eli kotona?

Ota kuva itsestäsi kotona ja laita kuva Facebookiin, Instagramiin tai Twitteriin häshtägeillä: #yleolohuone #kaikkikotonalive

Kuvassa voi esimerkiksi ilmetä, mitä olet hamstrannut kaappeihin tai demonstroi vaikka paras kotikuntoiluliike! Tai kirjoita vaikka paperille terveiset tutuille ja lähetä siitä kuva.

Voit myös lähettää kuvia etukäteen osoitteeseen: kaikkikotona@aitomedia.fi ja WhatsAppissa numeroon +358 50 4111842.

News / Ajankohtaista

bottom of page