top of page

Rikkaat ja rahattomat kurkistavat toiseen yhteiskuntaluokkaan!


Rikkaat ja rahattomat on koskettava ja hauska ohjelma ihmisyydestä ja elämästä maailman onnellisimmaksi maaksi tituleeratussa Suomessa. Sarjassa kahdesta eri varallisuusluokasta tulevat osallistujat vaihtavat elämänsä viikoksi. Esittelyssä on yhteensä kaksikymmentä taloutta, joista puolella on vain kymmenien eurojen viikkobudjetti ja toisella puolella viikossa on varaa mällätä jopa tuhansilla euroilla.

Tuoko raha onnea? Tai millaista on onni, johon kaikilla on varaa? Viikon mittaisen kokeilun aikana rahattomat saavat käyttöönsä rikkaiden viikkobudjetin. Rikkaat taas joutuvat tulemaan toimeen rahattomien kengännauhabudjetilla. Rahapussien lisäksi osallistujat vaihtavat viikoksi koteja ja elämäntyylejä. Luvassa on suuria tunteita - koko rahan edestä.

Rikkaat ja rahattomat alkaa tänään klo 20 Nelosella ja Ruudussa

News / Ajankohtaista

bottom of page