Ennätystehdas avaa jälleen ovensa!


Kotimainen klassikko Ennätystehdas palaa täysin uudistettuna ruutuun Janni Hussin johtamana, eikä mikään ole mahdotonta. Ohjelmassa suomalaiset haastavat itsensä ja pääsevät rikkomaan rajojaan yrittäessään Suomen- tai jopa maailmanennätyksiä mitä uskomattomimmissa lajeissa. Suomalaisella hulluudella kyllästetty ohjelma on täynnä jännittäviä hetkiä ja rohkeita ennätysyrityksiä. Nopeatempoinen show tuo studion lattialle vuorollaan niin ihmisiä, eläimiä kuin mitä erilaisimpia kulkuvälineitä. Studion ulkopuolellakaan ei pelätä korkeita paikkoja, tulisia mausteita, legoja - eikä varsinkaan pellejä.

Ennätystehdas alkaa tänään klo 20 FOX:illa ja Ruudussa

News / Ajankohtaista

Aito Media

Helsinki
Hämeentie 157, 4. krs,
00560 Helsinki

Finland

 

Tampere

Technopolis
Kalevantie 2
33100 Tampere

Finland

© 2020 Aito Media Group & cAPS LOCK HELSINKI