top of page

Sanna-Sisko Tohkasta Aito Median uusi avainpelaaja


Elokuvia ja tv-ohjelmia tuottava Aito Media Oy on nimittänyt Sanna-Sisko Tohkan (s. 1969), vastaavaksi tuottajaksi 27. tammikuuta lähtien. Hänestä tulee myös Aito Median johtotiimin jäsen.

Tohka siirtyy tehtäväänsä Nouhau Productions Oy:stä luovan johtajan paikalta, jossa hän vastasi Nouhau Productionsin ohjelmien kehitystyöstä ja sisällöstä. Hänen luomiaan tv-ilmiöitä ovat muun muassa Myyntimies Jethron useat kaudet sekä Venla-palkittu Lapin Sampo ja Kauppiaan rouva.

Tohka on tehnyt yli 20-vuotisen uran ohjaten ja käsikirjoittaen useita reality- ja lifestyle-ohjelmia, dokumentteja ja studiotuotantoja muun muassa Susamurussa ja Mtv:llä.

”Mahtavaa saada joukkoomme kokenut ja kekseliäs sisältöosaaja, joka osaa ohjata tähtien vahvuuksia ja tehdä monipuolisia ohjelmia. Sannan-Sisko vahvistaa kykyämme tehdä yhä enemmän merkityksellisiä ja viihdyttäviä ohjelmia suomalaisille, sanoo Aito Median toimitusjohtaja Ilkka Hynninen.

“On upeaa päästä mukaan yhteen Suomen suurimmista tuotantoyhtiöistä, jossa on kuitenkin kodinomainen henki. Aito Median oma tuotekehitys on vahvaa ja kotimainen sisältö vetovoimaista. Siitä ja kyvystä lukea yleisöä syntyy menestys. Odotan innolla luovien päiden tuottoisia yhteentörmäyksiä, yhdessä huippujengin kanssa!” sanoo Sanna-Sisko Tohka.

News / Ajankohtaista

bottom of page