top of page

Arman johdattaa jälleen kiehtovien mysteerien äärelle


Arman ja Suomen rikosmysteerit palaa uusin 3. tuotantokauden jaksoin Arman Alizadin opastuksella. True crime -sarjassa rikostutkijat ja syyttäjät kertovat poikkeuksellisista rikoksista, jotka tavalla tai toisella ovat jääneet heille lähtemättömästi mieleen. Sarjassa pureudutaan muun muassa kansainväliseen huumeiden salakuljetusoperaatioon ja henkilön katoamiseen, jonka tutkinnan yhteydessä paljastui kotimaisen mafiasuvun harjoittama häikäilemätön kiskonta. Pääpaino on edelleen henkirikoksissa, joista osa on ollut myös suuresti näkyvillä mediassa. Eräs sarjassa nähtävistä tapauksista on teloituksenomainen sijoitusjohtajan murhana tunnettu rikos, joka sai paljon huomiota kesällä 2018.

Arman ja Suomen rikosmysteerit keskiviikkoisin klo 21 Nelosella ja Ruudussa

News / Ajankohtaista

bottom of page