Arman johdattaa jälleen kiehtovien mysteerien äärelle


Arman ja Suomen rikosmysteerit palaa uusin 3. tuotantokauden jaksoin Arman Alizadin opastuksella. True crime -sarjassa rikostutkijat ja syyttäjät kertovat poikkeuksellisista rikoksista, jotka tavalla tai toisella ovat jääneet heille lähtemättömästi mieleen. Sarjassa pureudutaan muun muassa kansainväliseen huumeiden salakuljetusoperaatioon ja henkilön katoamiseen, jonka tutkinnan yhteydessä paljastui kotimaisen mafiasuvun harjoittama häikäilemätön kiskonta. Pääpaino on edelleen henkirikoksissa, joista osa on ollut myös suuresti näkyvillä mediassa. Eräs sarjassa nähtävistä tapauksista on teloituksenomainen sijoitusjohtajan murhana tunnettu rikos, joka sai paljon huomiota kesällä 2018.

Arman ja Suomen rikosmysteerit keskiviikkoisin klo 21 Nelosella ja Ruudussa

News / Ajankohtaista

Aito Media

Helsinki
Hämeentie 157, 4. krs,
00560 Helsinki

Finland

 

Tampere

Technopolis
Kalevantie 2
33100 Tampere

Finland

© 2020 Aito Media Group & cAPS LOCK HELSINKI