top of page

Lätkä Love - laukaisee syksyn käyntiin Sirpa Selänteen juontamana

Tänään avautuu ennennäkemätön mahdollisuus kurkistaa sisään jääkiekko-maailmaan uuden Lätkä Loven parissa, parhaalta aitiopaikalta.

Lätkä Love on uusi dokumentaarinen sarja, joka seuraa kuuden eri puolella maailmaa elävän ammattijääkiekkoilijan puolison, sekä heidän perheensä, arkea ja elämää yhden kiekkokauden ajan. Sarjan päähenkilöinä nähdään Miss Suomi Alina Voronkova, entinen beachvolley-ammattilainen Emilia Nyström, aitajuoksija Lotta Harala, Karoliina Lindgren, Miia Säilä ja Jonna Koskiranta. Kamera seuraa tiiviisti heidän elämäänsä niin Japanissa, Yhdysvalloissa, Sveitsissä, Unkarissa, kuin Suomessakin. Ohjelmaa juontaa Suomen kuuluisin jääkiekkovaimo Sirpa Selänne.

Lätkä Love tänään klo 21 TV5:llä ja Dplayssä.

News / Ajankohtaista

bottom of page