Koulut alkaa, Kellot soi - uusi komediasarja nyt Yle Areenassa!


Kellot soi on 10-osainen komediasarja, jossa seurataan Pisakallion yläkoulun opettajien, rehtorin ja sivistystoimenjohtajan edesottamuksia yhden lukuvuoden ajan. Kaartin huippunäyttelijöitä haalineen uutuussarjan ovat käsikirjoittaneet Kätevä emäntä -sarjan luojat Marjo Vento ja Sari Vento.

Tuore rehtori Minerva Böhm (Minttu Mustakallio) aloittaa lukukauden kaksi viikkoa etuajassa. Rehtorin työt hoituvat vauhdilla enemmän kuin taidoilla, mikä turhauttaa koulun pätevää apulaisrehtoria, Anne Asikainen-Kariluoma-Ståhlbergiä (Laura Malmivaara). Nousukiidossa urallaan oleva sivistystoimenjohtaja Jukkis (Lari Halme) vie Minervan kanssa koulua kohti Pisa-rankingin huippua huikeilla visioillaan.

Kellot soi tänään Yle Areenassa ja 12.8. alkaen Yle TV2:lla.

News / Ajankohtaista

Aito Media

Helsinki
Hämeentie 157, 4. krs,
00560 Helsinki

Finland

 

Tampere

Technopolis
Kalevantie 2
33100 Tampere

Finland

© 2020 Aito Media Group & cAPS LOCK HELSINKI