Tankkaa tarinoita lomallasi - uusi sarja alkaa maanantaina

On olemassa yksi paikka, johon kaikki suomalaiset pysähtyvät. Tankkaustarinat-realitysarja kertoo ABC-liikennemyymälöiden asiakkaista, joilla kaikilla on oma tarinansa kerrottavanaan. Kevään ja kesän 2019 aikana Vaajakosken, Porin ja Lohjan ABC-liikennemyymälöissä kuvatun sarjan myötä pääsemme kurkistamaan myös henkilökunnan arkeen, johon mahtuu hajonneita tiskikoneita, pizzauunin pesua ja kadonneita unileluja sekä tietysti ihania asiakkaita, pieniä kepposia ja paljon naurua.

Tankkaustarinat on koko perheen hyvän mielen -ohjelma, jota päästään nauttimaan neljä jaksoa viikossa, maanantaista torstaihin klo: 20.30.

Tankkaustarinat 29.7. alkaen Nelosella ja Ruudussa.

News / Ajankohtaista

Aito Media

Helsinki
Hämeentie 157, 4. krs,
00560 Helsinki

Finland

 

Tampere

Technopolis
Kalevantie 2
33100 Tampere

Finland

© 2020 Aito Media Group & cAPS LOCK HELSINKI