top of page

Suomalainen menestysresepti on täällä - ohjelma alkaa tänään!

Uudessa sarjassa seurataan kuuden rohkean yrittäjän matkaa heidän rakentaessa ideastaan menestystuotetta, tehden unelmistaan totta.

Suomalainen menestysresepti on huippukokki ja ruoka-alan monitoimimies Jyrki Sukulan luotsaama ohjelma, jossa tehdään suomalaista ruokavallankumousta ja etsitään nimensä mukaisesti seuraavaa menestyjää elintarvikebisnekseen. Voittaja saa kehittämänsä tuotteen S-ryhmän ruokakauppojen hyllyille ja näin koko Suomen maisteltavaksi. Jyrki Sukulan lisäksi kilpailijoita sparraa kovatasoinen ruoan, markkinoinnin ja kaupan alan ammattilaisista koostuva tuomaristo.

Ohjelmassa sukelletaan ruoka- ja tuotekehityksen maailmaan ja nähdään, miten ideasta tulee valmis tuote. Innovaatiokilpailun jokainen finalisti sai 15 000 euroa tuotteensa kehittämiseen ja lopussa vain yksi voi voittaa. Elokuussa selviää, mikä tuote voittaa paikan kaupan hyllyllä ja kuluttajien ostoskoreissa. Ohjelman finaali järjestetään 1.8.2019.

Lisätietoja kilpailusta löydät sivuilta: www.suomalainenmenestysresepti.fi

Suomalainen menestysresepti kesäsunnuntaisin klo:20 TV5:llä ja Dplayssa.

News / Ajankohtaista

bottom of page