top of page

PIRJO, PIRJO - huippusuositun Pirjon kakkoskausi starttaa huomenna


Viime syksynä yli kolme miljoonaa latausta keränneen komediasarjan uunituore toinen tuotantokausi starttaa huomenna Yle Areenassa. Ensimmäisellä kaudella supersuosion saavuttaneen Pirjo-sarjan kymmenen uutta herkullista jaksoa julkaistaan nyt ja lisää on tiedossa syksyllä.

Pirjo on nainen, joka ajautuu noloihin tilanteisiin arkipäiväisissä paikoissa ja kohtaamisissa. Olosuhteet eivät aina ole Pirjon puolella ja väärinymmärryksiltä ei voida välttyä. Pirjon toisella tuotantokaudella pohditaan muun muassa; voiko toista ihmistä kehua liikaa, saako lahjoja kierrättää ja miten toimia, kun lounaspaikka-uskollisuus rikotaan? Sarjan on käsikirjoittanut koomikko Pirjo Heikkilä yhdessä ohjaaja Lauri Nurksen kanssa. Kaikki sarjan kohtaukset ovat syntyneet arkielämän havainnoista.

Pirjon noin viisiminuuttiset jaksot on nautittavissa Areenasta jokaisen omaan parhaaseen katseluaikaan. Napakat jaksot eivät ole suoraan jatkumoa toisilleen, vaan ne voi katsoa vapaavalintaisessa järjestyksessä. Yle Areenassa on katsottavissa myös sarjan 18-osainen 1. tuotantokausi.

Pirjon uudet jaksot 28.6. alkaen Yle Areenassa ja 30.6. Yle TV2:ssa.

News / Ajankohtaista

bottom of page