Au pairit Havajilla koko kausi nyt Yle Areenassa


Supersuositun Au pairit -sarjan kuudennella kaudella suunnataan eksoottiselle ja kuvankauniille Havaijin saarelle, joka on kiehtova sekoitus paratiisimaista luontoa ja suurkaupungin vilskettä. Matkaan lähtevät Annika, Amma, Emma ja Talvikki, sydämet avoinna uusille seikkailuille.

Kuinka tempperamenttinen Annika, akateeminen Amma, seikkailunhaluinen Emma ja tunnollinen Talvikki sopeutuvat maailman toiselle laidalle, Havaijin paratiisisaarelle? Miten paikalliset perheet ottavat vastaan pohjoiset tulokkaat? Entä miten tytöt tulevat toimeen keskenään?

Au pairit Havaijilla 29.5.2019 alkaen Yle Areenassa ja 3.6.2019 alkaen Yle TV2ssa.

News / Ajankohtaista

Aito Media

Helsinki
Hämeentie 157, 4. krs,
00560 Helsinki

Finland

 

Tampere

Technopolis
Kalevantie 2
33100 Tampere

Finland

© 2020 Aito Media Group & cAPS LOCK HELSINKI