top of page

Suomen huutokauppakeisari Epsanjassa alkaa tänään - Uno, dos, tres! Olette myyty!


Supersuosittu huutis vaihtaa kaudeksi maisemaa. Suomen huutokauppakeisari Epsanjassa -sarjan Aki ja Heli Palsamäki matkaavat nimen mukaisesti Espanjan lämpöön ja lähtevät valloittamaan eteläisen Euroopan aurinkorannikkoa. Kausi yllättää ostopaikoillaan ja tavaroillaan. Myös remontti-Markku rantautuu Espanjaan auttamaan Palsanmäkiä, ja tällä kertaa myös hän on huutokaupattavana.

Onnistuvatko Aki ja Heli luomaan kukoistavan liiketoiminnan myös Fuengirolaan? Mitä aarteita he löytävät espanjassa asuvien suomalaisten kodeista, koiratarhalta, ilmailumuseosta tai treenikämpältä? Kuinka paljon aloituspannusta huudetaan turistirannalla?

Vaikka etelän lämpö hellii ja ruoho on vihreämpää, ei kaupankäynti suju täysin mutkitta. Syysmyrskyt tulvineen puskevat sisään koettelemaan huutokauppaa. Purjehtivatko asiakkaat paikalle, vaikka lattialla on kymmenen senttiä vettä? Sen näet vain katsomalla.

Uno, dos, tres! Olette myyty!

Suomen Huutokauppakeisari Epsanjassa tänään klo: 21.30 Nelosella ja Ruudussa.

News / Ajankohtaista

bottom of page