Suomen huutokauppakeisari Epsanjassa alkaa tänään - Uno, dos, tres! Olette myyty!


Supersuosittu huutis vaihtaa kaudeksi maisemaa. Suomen huutokauppakeisari Epsanjassa -sarjan Aki ja Heli Palsamäki matkaavat nimen mukaisesti Espanjan lämpöön ja lähtevät valloittamaan eteläisen Euroopan aurinkorannikkoa. Kausi yllättää ostopaikoillaan ja tavaroillaan. Myös remontti-Markku rantautuu Espanjaan auttamaan Palsanmäkiä, ja tällä kertaa myös hän on huutokaupattavana.

Onnistuvatko Aki ja Heli luomaan kukoistavan liiketoiminnan myös Fuengirolaan? Mitä aarteita he löytävät espanjassa asuvien suomalaisten kodeista, koiratarhalta, ilmailumuseosta tai treenikämpältä? Kuinka paljon aloituspannusta huudetaan turistirannalla?

Vaikka etelän lämpö hellii ja ruoho on vihreämpää, ei kaupankäynti suju täysin mutkitta. Syysmyrskyt tulvineen puskevat sisään koettelemaan huutokauppaa. Purjehtivatko asiakkaat paikalle, vaikka lattialla on kymmenen senttiä vettä? Sen näet vain katsomalla.

Uno, dos, tres! Olette myyty!

Suomen Huutokauppakeisari Epsanjassa tänään klo: 21.30 Nelosella ja Ruudussa.

News / Ajankohtaista

Aito Media

Helsinki
Hämeentie 157, 4. krs,
00560 Helsinki

Finland

 

Tampere

Technopolis
Kalevantie 2
33100 Tampere

Finland

© 2020 Aito Media Group & cAPS LOCK HELSINKI