top of page

Huutokauppakeisari esittää: Markku hoitaa - uusi sarja alkaa ensi viikolla!


Hirvaskankaan MacGyver Markku Saukko on nyt vauhdissa! Huutokauppakeisari Aki ja puolisonsa Heli Palsamäki ovat päättäneet, että myös muiden on aika päästä osallisiksi tämän nerokkaan nikkarin kyvyistä. Nyt Markku astuu ruutuun oman ohjelman merkeissä!

Markku hoitaa -sarjassa Markku rientää tarvikkeita pursuavalla pakettiautolla auttamaan ihmisiä ympäri Suomen. Tavallisesti huutokaupalla neuvokkaan apurin käsissä uuden elämän saavat rikkoutuneet esineet ja laitteet, mutta myös pihatyöt ja remontit sujuvat Markulta kädenkäänteessä. Markku saa reissuilleen avuksi ystävänsä Timon ja yhdessä he pääsevät mitä erilaisempien tehtävien pariin.

Tehtävät tulevat Markulle yllätyksenä, mutta oli avunpyyntö pieni tai suuri, sellaista kohdetta ei olekaan, jonne Markku ei voisi tuoda hyvää mieltä. Jokaisessa jaksossa yksi kohteista on julkisuudesta tutun henkilön kummikohde.

Markku hoitaa 5.3. alkaen Nelosella ja Ruudussa.

News / Ajankohtaista

bottom of page