Pirjo palkittiin Vuoden sarjana

Aito Median ja koomikko Pirjo Heikkilän Pirjo -komediasarja palkittiin eilen järjestetyssä Shortland -gaalassa Vuoden sarjana Helsingin Kaapelitehtaalla. Yle Areenassakin valtavaan suosioon noussutta Pirjoa tuomaristo piti "hirveän kamalan hauskana".

Pirjo on Yle Areenassa pyörivä komediasarja, jossa päähahmona on Pirjo Heikkilä. Sarja muodostuu kahdeksastatoista lyhyestä jaksosta, jotka julkaistiin tänä syksynä kahdessa erässä. Jaksot on käsikirjoittanut Pirjo Heikkilä yhdessä sarjan ohjaajan Lauri Nurksen kanssa. Shortland-gaalassa palkittiin sekä ammattilaisia että nousevia kykyjä seitsemässä eri kategoriassa. Gaala on osa median, taiteen ja kulttuurin LIFT-tapahtumaa.

Aito Median ja koomikko Pirjo Heikkilän Pirjo -komediasarja palkittiin eilen järjestetyssä Shortland -gaalassa Vuoden sarjana Helsingin Kaapelitehtaalla. Yle Areenassakin valtavaan suosioon noussutta Pirjoa tuomaristo piti "hirveän kamalan hauskana".

News / Ajankohtaista

Aito Media

Helsinki
Hämeentie 157, 4. krs,
00560 Helsinki

Finland

 

Tampere

Technopolis
Kalevantie 2
33100 Tampere

Finland

© 2020 Aito Media Group & cAPS LOCK HELSINKI