Toisenlaiset teiniäidit - nyt Livillä ja Ruudussa

Toisenlaiset äidit on nyt Toisenlaiset teiniäidit. Maanantaisin Livillä seurataan nuorten äitien odotusaikaa ja lapsen syntymän jälkeistä aikaa. Raskausaika ja lapsen syntymä ovat kenelle tahansa maailmaa mullistavia tapahtumia, mutta miten käy tuleville äideille, jotka ovat itsekin vasta aikuisuuden ensi askelmilla?

Mukana on kymmenen äitiä, joista yksi on saanut esikoisensa 14-vuotiaana ja toinen on 19-vuotiaana suurperheen äiti. Aiemmilta kausilta tutut Sami Kuronen ja psykologi Leea Mattila tukevat nuoria äitejä parhaansa mukaan, ja tällä kaudella äidit saavat myös toisistaan vertaistukea.

Toisenlaiset teiniäidit maanantaisin Livillä klo 20. Jaksot katsottavissa myös Ruudusta.

News / Ajankohtaista

Aito Media

Helsinki
Hämeentie 157, 4. krs,
00560 Helsinki

Finland

 

Tampere

Technopolis
Kalevantie 2
33100 Tampere

Finland

© 2020 Aito Media Group & cAPS LOCK HELSINKI