top of page

Ville Haapasalo jälleen reissun päällä uudessa ohjelmassa - tällä kertaa kutsuu kotimaa!


Uudessa Haapasalon Suomi -sarjassa maailmanmatkaaja Ville Haapasalo reissaa kotimaassaan Suomessa. Ville tutustuu Suomeen ja sen kansaan, sekä selvittää mitä ihmeellistä tämä maa pitää sisällään. Matkoillaan Ville tapaa maakuntien tavallisia suomalaisia ja selvittää, miten Suomella oikein menee ja mistä se paljon puhuttu suomalainen sisu kumpuaa. Ja tietysti Ville aikoo testata myös Suomen hienoimmat ja erikoisimmat saunat.

Kymmenenosainen sarja vie Villen kymmeneen eri Suomen maakuntaan. Maakunnissa Ville jututtaa mm. paikallisia vaikuttajia, taiteilijoita, urheilijoita, yrittäjiä sekä tuiki tavallisia alueen asukkaita. Erilaisten ihmisten ja kokemusten kautta Ville tutustuu kunkin maakunnan erikoisuuksiin ja eriskummallisuuksiin. Matkan aikana Villelle alkaa valjeta mistä se savolainen kierous tai pohjanmaalainen jurous oikein johtuu, Lapin hulluudesta puhumattakaan. Ja saunat, niitä tässä maassa riittää. Ville pääseekin löylyihin mm. puhelinkoppiin, lentokoneeseen, leikkuupuimuriin, sorsaan ja hiihtohissiin rakennettuun gondolisaunaan.

Sanotaan, että matkailu - ja ennen kaikkea kotimaanmatkailu avartaa. Se pitää täysin paikkaansa kun Ville vihdoin pääsee tutustumaan rakkaaseen kotimaahansa.

Haapasalon Suomi nyt Ruutu+:ssa.

News / Ajankohtaista

bottom of page