Aito Media mukana virtuaalitodellisuushankkeessa

 

Aito Media on mukana Immersive Media Disruption –hankkeessa, jossa teknologian, median ja akateemisen alan organisaatiot tutkivat yhteistyössä virtuaalitodellisuuden (VR) mahdollisuuksia teknisestä, sisällöllisestä sekä liiketaloudellisesta näkökulmasta. Aito Median lisäksi hankkeessa ovat mukana Nokia, Yle, Tampereen yliopisto, Tampereen Teknillisen yliopisto, Tampereen ammattikorkeakoulu, Rakka Creative sekä Business Finland, entinen Tekes.

 

Hankkeen tiimoilta tuotettiin kaksi pilottia. Toukokuussa 2017 taltioitiin Ylen Radion sinfoniaorkesterin esitys Richad Straussin Alppisinfoniasta Helsingin Musiikkitalolla. Otteen tallenteesta löydät täältä.

 

Toinen pilotti, Vanisihing World tuotettiin Aito Median toimesta elokuussa 2017. Dokumentaarisessa sarjassa vieraillaan alueilla, joissa ilmastonmuutoksen vaikutukset ovat selvästi havaittavissa ja joita uhkaa tuhoutuminen tulevien vuosikymmenten aikana. Sarjan ensimmäinen osa kuvattiin Isolla valliriutalla Australiassa, joka on yksi tunnetuimmista ilmastonmuutoksen kanssa kamppailevista alueista. Pilotti herättää katsojassa ajatuksia siitä, mitä jää jälkeen tuleville sukupolville – vai jääkö mitään. Lyhyt teaseri ensimmäisestä jaksosta löytyy täältä.

  

Alkuperäinen tiedote hankkeesta on julkaistu Ylen verkkosivuilla ja se löytyy täältä.

 

 

Please reload

News / Ajankohtaista

Please reload

Please reload

Aito Media

Helsinki
Hämeentie 157, 4. krs,
00560 Helsinki

Finland

 

Tampere

Technopolis
Kalevantie 2
33100 Tampere

Finland

© 2020 Aito Media Group & cAPS LOCK HELSINKI