Au pairit Miamissa koko kausi nyt Yle Areenassa!


Supersuositun Au pairit -sarjan viidennellä kaudella lennetään iloiseen ja aurinkoiseen Miamiin, kaupunkiin, joka on värikäs sekoitus pilvenpiirtäjiä, surffareita, eläkeläisiä sekä latinokulttuuria. Matkaan lähtevät Jane, Joona, Matleena ja Neea, joista jokainen haluaa kokeilla uutta, omannäköistä elämää kaukana kotoa.

Miten räiskyvä Jane, varautunut Joona, määrätietoinen Matleena ja tunnollinen Neea löytävät paikkansa Miamin auringon alla? Tulevalla kaudella selviää vievätkö rantaelämä, bileet ja uudet ihmiset mennessään vai keskittyvätkö au pairimme työhön, joka toi heidät kaupunkiin.

Au pairit Miamissa koko kausi Yle Areenassa.

News / Ajankohtaista

Aito Media

Helsinki
Hämeentie 157, 4. krs,
00560 Helsinki

Finland

 

Tampere

Technopolis
Kalevantie 2
33100 Tampere

Finland

© 2020 Aito Media Group & cAPS LOCK HELSINKI