Katsojien kestosuosikki Poliisit juhlii 10-vuotista taivaltaan erikoisjaksoilla!


Poliisit -ohjelma juhlii tulevalla kaudella 10-vuotista taivaltaan. Merkkivuoden kunniaksi uuden kauden aloittavat neljä tunnin mittaista erikoisjaksoa. Ensimmäisessä jaksossa nähdään mistä kaikki alkoi, muistellaan menneitä sekä ikimuistoisimpia pareja ja keikkoja. Yhdessä erikoisjaksossa puolestaan tutustutaan poliisieläimiin eli nähdään hevoset ja koirat työssään. Muissa erikoisjaksoissa päästään seuraamaan, miltä yksi kokonainen vuorokausi näyttää poliisin silmin ja miten poliisi turvaa itsenäisyyspäivää keskellä mielenosoituksia.

Supersuosittua Poliisit sarjaa on esitetty jo yhteensä yhdeksän tuotantokautta. Sarjan tuorein tuotantokausi Poliisit 10 vuotta lähtee käyntiin erikoisjaksoilla Nelosella 19.2 alkaen ma-ke klo 19.00. Neljän erikoisjakson jälkeen sarja palaa tutulle ohjelmapaikalle klo 19.30. Ohjelman uusinnat nähdään Jimillä.

News / Ajankohtaista

Aito Media

Helsinki
Hämeentie 157, 4. krs,
00560 Helsinki

Finland

 

Tampere

Technopolis
Kalevantie 2
33100 Tampere

Finland

© 2020 Aito Media Group & cAPS LOCK HELSINKI