top of page

Yleisön suosikki Napakymppi palaa uusin jaksoin!


Syksyn suursuosikki Napakymppi jatkaa amorin työtä myös keväällä! Syksyn aikana löytyi ohjelman puitteissa yhteensä 20 paria. Toisilla tarina jäi ystävyyden tasolle, toisilla taas ei löytynyt yhteistä säveltä ollenkaan. Onneksi kuitenkin myös romansseja syntyi. Uudella kaudella suurin muutos on uusi ohjelmapaikka. Napakymppi siirtyy torstai-illasta sunnuntai-iltaan. Näin Napakympin parissa pääsee rennosti valmistumaan alkavaan arkeen.

Napiksen studiossa uudella kaudella on mukana tuttuun tapaan juontaja Janne Kataja ja pianon takana istuu Lenni-Kalle Taipale. Kotoaan Riihimäeltä menoa kommentoi koomikko Niina Lahtinen. Janne Katajan luotsaamassa 2010-luvun Napakympissä neiti tai herra X valitsee mieleisensä matkakumppanin sermin takana kysymyksiin vastaavista kosioehdokkaista.

Napakymppi on paitsi Suomessa, myös maailmalla äärimmäisen suosittu, tunnettu ja pitkäikäinen formaatti. Nelosella nähtävä Napakymppi on uudistunut viihdeshow, jossa on jälleen luvassa paljon yllätyksiä.

Napakympin uudet jaksot Nelosella sunnuntaisin 21.1.2018 alkaen.

News / Ajankohtaista

bottom of page