top of page

EPUT -elokuva saa tv-ensi-iltansa Yle Teemalla tammikuussa


Aito Median tuottama EPUT -elokuva esitetään nyt ensimmäistä kertaa televisiossa tammikuun 2018 ensimmäisellä viikolla. Elokuva nähdään Yle Teemalla Teemalauantain pääelokuvana, Elokuvan jälkeen Eppu-fanien kannattaa pysyä Teemalauantain äärellä, sillä luvassa on muun muassa konserttitaltiointi Kosketuksessa: Eppu Normaali vuodelta 1981.

Legendaarinen, Suomen suosituimpiin rock-yhtyeisiin lukeutuva Eppu Normaali, vietti viime vuonna 40-vuotisjuhlaansa ja juhlavuosi huipentui bändin omaan elokuvaan, joka sai ensi-iltansa joulukuussa 2016.

EPUT on elokuva suomirockin jättiläisestä, jonka musiikin tuntee jokainen, mutta tarinat biisien takaa vain harva. Elokuva kuljettaa katsojan bändin historian läpi alkaen jo lapsuusvuosista. Eput päästävät katsojan elokuvan kautta paikkoihin, minne kameroilla ei ole aiemmin ollut asiaa ja avaavat historiaansa avoimesti, myös sen vaikeita aiheita.

EPUT ei ole vain fanielokuva bändistä. Se on myös koskettava kuvaus veljeydestä, kun kaksi hyvin erilaista veljestä yrittää mahtua samaan bändiin. Ennen kaikkea se on kuvaus intohimoisesta halusta soittaa, soittamisen vimmasta, joka alkumetreillä voitti soittotaidotkin.

EPUT -elokuva Yle Teemalla lauantaina 6.1.2018.

News / Ajankohtaista

bottom of page