top of page

Suosittu Kadonneen jäljillä palaa uusin jaksoin - juontajana aloittaa Ellen Jokikunnas


Katsojien rakastama Kadonneen jäljillä -ohjelma palaa uusin jaksoin tammikuussa 2018.

Uudella Kadonneen jäljillä -kaudella tiimiin liittyy ihastuttava Ellen Jokikunnas, joka ottaa pestin haltuun edelliskauden juontaneelta Anni Hautalalta.

Venla-palkitun ohjelman tulevalla kaudella on jälleen luvassa ikimuistoisia hetkiä ja suuria, niin ilon kuin surunkin tunteita. Tulossa on muun muassa itkuhermoja kutkutteleva jakso, jossa rohkean etsijän pitkä kaipuu päättyy Thaimaan maaseudulla. Lisäksi matkataan välimerellisiin maisemiin ja seurataan kohtalokkaita rakkaustarinoita Ellenin ja etsijöiden mukana.

Kadonneen jäljillä -ohjelmassa etsitään kadonneita rakkaita, joihin yhteys on syystä tai toisesta katkennut, tai joita etsijät eivät ole koskaan tavanneetkaan. Sarjassa nähdään erilaisia koskettavia tarinoita ja etsitään muun muassa kadonneita sisaruksia ja vanhempia ympäri maailmaa.

Sarjan ensimmäinen kausi nähtiin syksyllä 2016 Nelosella. Ohjelma voitti parhaan seuranta-realityn Kultainen Venla -palkinnon tammikuussa 2017.

Kadonneen jäljillä Nelosella 10. tammikuuta alkaen. Koko kausi Ruutu+ 11.12 alkaen.

News / Ajankohtaista

bottom of page