top of page

Aito Median suosikkisarjat mukana Nelonen Median keväässä 2018

Aito Medialla on jälleen mukana kattava kokoelma laatuviihdettä Nelonen Median kevään ohjelmistossa. Kevään valikoimaan kuuluu suosittuja rakkaita Aito Median klassikoita nauttimaan supersuositun Napakympin uusista jaksoista ja matkaamaan Ellen Jokikunnaksen mukana etsimään kadonneita rakkaita uudella Kadonneen jäljillä -kaudella Keväällä nähdään myös legendaarisen tuoreita jaksoja suosikkisarjoista Poliisit ja Suomen huutokauppakeisari.

Katsojien rakastama Kadonneen jäljillä -ohjelma palaa uusin jaksoin tammikuussa 2018. Venla-palkitun ohjelman toisella tuotantokaudella tiimiin liittyy ihastuttava Ellen Jokikunnas,

Tulevalla kaudella on on muun muassa itkuhermoja kutkutteleva jakso, jossa rohkean etsijän pitkä kaipuu päättyy Thaimaan maaseudulla.

Syksyn suursuosikki Napakymppi jatkaa amorin työtä myös keväällä! Uudella kaudella suurin muutos on uusi ohjelmapaikka. Napakymppi siirtyy torstai-illasta sunnuntai-iltaan. Näin Napakympin parissa pääsee rennosti valmistumaan alkavaan arkeen.

Napiksen studiossa mukana keväälläkin tuttuun tapaan juontaja Janne Kataja ja pianon takana istuu Lenni-Kalle Taipale. Kotoaan Riihimäeltä menoa kommentoi koomikko Niina Lahtinen.

Suomen huutokauppakeisarin uusimmalla kaudella on aihetta juhlaan, sillä ohjelmaan kuvataan jo 100. jakso sekä huutokauppa täyttää 30 vuotta! Aki ja Heli Palsanmäen lisäksi ohjelmassa tutustutaan myös huutokaupalla työskenteleviin kahvilan Veeraan sekä liikenteenohjauksen Veikkoon – unohtamatta etupenkin Erkkiä. Yksi ei muutu: Hirvaskankaan MacGyver eli apumies Markku yllättää aina vaan omaperäisemmillä ideoillaan.

Poliisit -ohjelma juhlii tulevalla kaudella 10-vuotista taivaltaan. Merkkivuoden kunniaksi uuden kauden aloittavat neljä tunnin mittaista erikoisjaksoa. Ensimmäisessä jaksossa muistellaan menneitä ja nähdään ikimuistoisimpia pareja ja keikkoja. Yhdessä erikoisjaksossa tutustutaan poliisieläimiin eli nähdään hevoset ja koirat työssään. Muissa erikoisjaksoissa seurataan, miltä kokonainen vuorokausi näyttää poliisin silmin ja miten poliisi turvaa itsenäisyyspäivää.

Kadonneen jäljillä alkaa Nelosella 10. tammikuuta.

Napakymppi alkaa Nelosella 21. tammikuuta.

Suomen huutokauppakeisari alkaa Nelosella 13. helmikuuta.

Poliisit 10 vuotta alkaa Jimillä 19. helmikuuta.

News / Ajankohtaista

bottom of page