top of page

Aito Mediaan neljä uutta vakituista työntekijää

Aito Mediaan on nimitetty neljä uutta työntekijää. Ohjaaja Sako Brockmann ja tuottaja Jenna Viitanen vahvistavat yhtiön monipuolista sisältö- ja tuotanto-osaamista entisestään. Jälkityövastaava Jaakko Rinne ja jälkityöassistentti Monika Hytti vastaavat Aito Median jälkituotantoprosesseista ja niiden kehittämisestä.

Sako Brockmann on nimitetty Aito Mediaan ohjaajaksi ja sisällöntuottajaksi 1.4.2017 alkaen. Brockmannilla on taustallaan vaikuttava 20 vuoden ura televisiotuotantojen parissa ja vuodesta 2009 hän on tehnyt uraa myös New York Cityssä tuotantoyhtiönsä Sideways8Median kautta. Kaksinkertainen Kultainen Venla -voittaja on ollut tekemässä lukuisia kansainvälisiä formaatteja ja kotimaisia studio-ohjelmia, kuten MasterChef VIP, Hyvät ja huonot uutiset sekä Tuubi. Aito Mediassa Brockmann aloitti uudistuneen Gladiaattorit-sarjan ohjaajana.

Jenna Viitasella on kahdeksan vuoden kokemus erityisesti reality-tv-tuotannoista ja Aito Median tuotannoissa hän on toiminut tuotantopäällikkönä ja tuottajana. Viitanen on työskennellyt myös muun muassa FremantleMedialla ja Milttonilla. Viitanen nimitettiin tuottajaksi Aito Mediaan 1.3.2017.

Aito Median uusi jälkityövastaava Jaakko Rinne on aloittanut 1.8.2017. Rinne siirtyi Aito Mediaan Apogee Oy:stä, jossa hän toimi leikkaajana ja kuvaajana. Rinteellä on vahva ja monipuolinen tausta av-tuotantojen jälkitöistä niin freelancerina, yrittäjänä kuin jälkituotantokonsulttinakin. Rinteen ohella Aito Median jäkityöprosesseista huolehtimaan on nimitetty Monika Hytti, joka on toiminut aiemmin leikkausassistenttina ja jälkityökoordinaattorina Aito Mediassa, GimmeYaWalletissa sekä Mogulmediassa. Hytti aloitti tehtävässään 4.9.2017.

News / Ajankohtaista

bottom of page