top of page

Legendaarinen Napakymppi alkaa torstaina


Legendaarinen deittiohjelma Napakymppi alkaa Nelosella täysin uusin jaksoin torstaina 21.9. klo 21. Napakympissä neiti tai herra X valitsee sokkona mieleisensä matkakumppanin sermin takana kysymyksiin vastaavista kosioehdokkaista. Nelosen Torstai-illoissa nähtävä Napakymppi on uudistunut viihdeshow, jossa on luvassa paljon yllätyksiä.

Napakympin juontajana toimii Janne Kataja, joka on kuin luotu tehtävään. Juontajan lisäksi ohjelman keskiössä on tietenkin myös tunnelman katossa pitävä pianisti. Nyt pestin ottaa omakseen pianovirtuoosi Lenni-Kalle Taipale, joka ei myöskään jää soittimensa takana sanattomaksi. Jannen, Lenni-Kallen ja osallistujien taustatukena kommentteineen nähdään näyttelijä ja koomikko Niina Lahtinen, joka omalla tavallaan auttaa Herra ja Neiti X:iä ehkä sen elämän tärkeimmän valinnan teossa.

Napakymppi on paitsi Suomessa myös maailmalla äärimmäisen suosittu, tunnettu ja pitkäikäinen formaatti, ja kyseessä on edelleen suurin ja kaunein deittiohjelma. Juontaja Janne Kataja suhtautuu ohjelmaan intohimolla, koska Napakympissä ollaan elämän suurten kysymysten äärellä. Kuka tekee napakymppivalinnan ja kenen kohdalle sattuu Keuruu?

News / Ajankohtaista

bottom of page