top of page

Arman ja Suomen rikosmysteerit alkaa Nelosen maanantai-illoissa


Arman Alizadin juontama hyytävä sarjauutuus alkaa Nelosen maanantai-illoissa. Arman ja Suomen rikosmysteerit on dokumentaarinen sarja, jossa Arman ja Suomen kovimmat rikostutkijat kertovat kymmenestä poikkeuksellisesta tapahtumasta Suomen rikoshistoriassa. Tämän sarjan keskiössä ovat maamme rikoshistorian suurimmat mysteerit.

Ohjelma johdattaa katsojat outojen katoamisten, murhien, petosten ja ryöstöjen maailmaan. Yhdessä jaksossa kuvataan kunkin tapauksen tutkinnan etenemistä viranomaisten näkökulmasta aina oikeuden antamiin lainvoimaisiin tuomioihin asti. Lopputuloksena on tarina, joka herättää katsojassa vahvoja tunteita, epäuskoa ja selkäpiitä karmivaa jännitystä.

Ensimmäisellä kaudella käsitellään muun muassa 2001 Lahdessa kadonneen taksikuskin tapausta, Heinolan seudulla 90-luvulla tapahtuneita "mustan lesken" miesystävien kuolemia ja tyttären äidistään vuonna 1993 tekemää katoamisilmoitusta, joka johti kahdeksan vuotta kestäneeseen rikostutkintaan. Lisäksi mukana on monia vanhoja ja monin paikoin jo unohduksiin jääneitä tapauksia.

Arman ja Suomen rikosmysteerit esitetään maanantaisin klo 22 Nelosella 18.9.2017 alkaen.

News / Ajankohtaista

bottom of page