top of page

Villen keittiössä uusia vieraita


Villen keittiö 30 minuutissa -ohjelman toinen tuotantokausi esitetään syksyn 2017 aikana Yle Teema & Femillä. Uusi kausi vie katsojat jälleen makumaailman ääriin, kun Ville Haapasalon keittiöön saapuu vieraita aina kylmän pohjolan väestä kuuman tropiikin kansoihin saakka. Tällä kaudella tavataan ystäviä Nigeriasta, Libanonista, Japanista, Costa Ricasta, Mauritiukselta, Israelista, Irlannista sekä Suomen Lapista.

Sarjassa ruoanlaittoa ja syömistä rakastava Haapasalo kutsuu keittiöönsä eri kulttuuritaustaisia ystäväporukoita ja perheitä opettamaan hänelle heidän kulttuurilleen ominaisten ruokien valmistusta. Ruoanlaiton lomassa keskustellaan kyseisen kulttuurin piirteistä sekä vieraiden elämäntarinoista ja kuullaan heidän elämästään Suomessa. Jokaisessa jaksossa nähdään myös sokkomakutesti, jossa Ville maistaa tarjoilukuvun alta paljastuvaa vieraiden valitsemaa ruokaa, juomaa tai raaka-ainetta ennakkoluulottomasti silmät sidottuina.​

Uudella tuotantokaudella makuhermoja herätellään tuoreilla ostereilla, pataan laitetaan porisemaan poron sorkkia ja uuniin työnnetään yön yli mustumaan kuorellisia kananmunia. Juomalasit täytetään mangojuomalla, arakilla ja rommilla. Ateriat kruunataan liekitetyllä banaanilla, noodelikakulla sekä puff puff -palleroilla.

Sarjan uudet jaksot ovat katsottavissa Yle Areenassa ja keskiviikkoisin klo 21:00 Yle Teema & Femillä. Villen ja vieraiden valmistetamien ruokien reseptit löytyvät ohjelman sivuilta.

News / Ajankohtaista

bottom of page